Zeytinyağlı kereviz tarifini okuduktan sonra, benim de mutlaka denemem gereken bir yemek olduğunu düşünüyorum. Kerevizleri limon suyu ile ovmak oldukça pratik bir yöntem gibi görünüyor; böylece kararmasını engelleyip taze bir görünüm elde edebilirim. Ayrıca, soğanı zeytinyağında kavurmak yemeğin lezzetini artıracak gibi görünüyor. Terbiye aşaması da oldukça ilginç; limon suyu ve zeytinyağını karıştırıp pişen kerevizlere eklemek, yemeğin tadını nasıl zenginleştirir merak ediyorum. Servis önerisinde yer alan yoğurt ya da limon dilimleri ile sunum yapmak da hoş bir dokunuş olacak. Düşük kalori içeriği ve sağlıklı özellikleri ile bu yemeği düzenli olarak soframda bulundurmak istiyorum. Mevsiminde taze kereviz kullanarak yapmanın lezzeti artıracağına inanıyorum. Sizce bu tarife eklemek istediğiniz başka bir malzeme var mı?
Zeytinyağlı kereviz tarifini okuduktan sonra, benim de mutlaka denemem gereken bir yemek olduğunu düşünüyorum. Kerevizleri limon suyu ile ovmak oldukça pratik bir yöntem gibi görünüyor; böylece kararmasını engelleyip taze bir görünüm elde edebilirim. Ayrıca, soğanı zeytinyağında kavurmak yemeğin lezzetini artıracak gibi görünüyor. Terbiye aşaması da oldukça ilginç; limon suyu ve zeytinyağını karıştırıp pişen kerevizlere eklemek, yemeğin tadını nasıl zenginleştirir merak ediyorum. Servis önerisinde yer alan yoğurt ya da limon dilimleri ile sunum yapmak da hoş bir dokunuş olacak. Düşük kalori içeriği ve sağlıklı özellikleri ile bu yemeği düzenli olarak soframda bulundurmak istiyorum. Mevsiminde taze kereviz kullanarak yapmanın lezzeti artıracağına inanıyorum. Sizce bu tarife eklemek istediğiniz başka bir malzeme var mı?
Cevap yaz