Kıymalı kereviz yemeğini yaparken terbiye aşamasını doğru bir şekilde uygulamak gerçekten önemli. Yumurtanın kesilmemesi için sıcak su eklemek harika bir detay. Sizce bu tür yemeklerde terbiye işlemi olmadan lezzet tam anlamıyla ortaya çıkabilir mi? Ayrıca, kerevizi limonlu suya koymanın önemini de merak ediyorum; bu yöntemi daha önce denediniz mi?
Kıymalı kereviz yemeğini yaparken terbiye aşamasını doğru bir şekilde uygulamak gerçekten önemli. Yumurtanın kesilmemesi için sıcak su eklemek harika bir detay. Sizce bu tür yemeklerde terbiye işlemi olmadan lezzet tam anlamıyla ortaya çıkabilir mi? Ayrıca, kerevizi limonlu suya koymanın önemini de merak ediyorum; bu yöntemi daha önce denediniz mi?
Cevap yaz