Kereviz haşlaması yapmayı düşündüğümde, ilk adım olarak kereviz seçimine dikkat etmem gerektiğini anlıyorum. Taze ve sağlıklı kökler bulmak önemli, değil mi? Ayrıca, malzemeleri hazırlarken soğan ve sarımsağı da ince doğramak gerektiği belirtiliyor. Kerevizleri temizleyip doğradıktan sonra kaynamış suya eklemek, haşlama işleminin en kritik kısmı sanırım. Peki, haşlama süresi hakkında bir öneriniz var mı? 15-20 dakika yeterli mi yoksa daha mı uzun pişirmek gerekli? Ayrıca, haşlanmış kerevizi zeytinyağı ve limon suyu ile tatlandırmak harika bir fikir gibi görünüyor. Bu tarifte başka hangi baharatları eklemeyi önerirsiniz?
Kereviz haşlaması yapmayı düşündüğümde, ilk adım olarak kereviz seçimine dikkat etmem gerektiğini anlıyorum. Taze ve sağlıklı kökler bulmak önemli, değil mi? Ayrıca, malzemeleri hazırlarken soğan ve sarımsağı da ince doğramak gerektiği belirtiliyor. Kerevizleri temizleyip doğradıktan sonra kaynamış suya eklemek, haşlama işleminin en kritik kısmı sanırım. Peki, haşlama süresi hakkında bir öneriniz var mı? 15-20 dakika yeterli mi yoksa daha mı uzun pişirmek gerekli? Ayrıca, haşlanmış kerevizi zeytinyağı ve limon suyu ile tatlandırmak harika bir fikir gibi görünüyor. Bu tarifte başka hangi baharatları eklemeyi önerirsiniz?
Cevap yaz