Kereviz düdüklü tencerede pişirilirken 8-10 dakika yeterli süre olarak belirtiliyor. Ancak bu süre kerevizin boyutuna ve kesim şekline göre değişiklik gösterebilir. Peki, bu süreyi etkileyen faktörler nelerdir? Kerevizlerin taze ve sağlam olması gerektiği, aksi takdirde pişirme sırasında sorun yaşayabileceğimiz belirtilmiş. Ayrıca, pişirme süresini aşmamak da önemli, aksi takdirde kerevizler fazla yumuşayabilir. Başka hangi yöntemler ve dikkat edilmesi gereken noktalar var?
Kereviz düdüklü tencerede pişirilirken 8-10 dakika yeterli süre olarak belirtiliyor. Ancak bu süre kerevizin boyutuna ve kesim şekline göre değişiklik gösterebilir. Peki, bu süreyi etkileyen faktörler nelerdir? Kerevizlerin taze ve sağlam olması gerektiği, aksi takdirde pişirme sırasında sorun yaşayabileceğimiz belirtilmiş. Ayrıca, pişirme süresini aşmamak da önemli, aksi takdirde kerevizler fazla yumuşayabilir. Başka hangi yöntemler ve dikkat edilmesi gereken noktalar var?
Cevap yaz