Ayvalı kereviz yemeğini hiç denediniz mi? Kereviz ve ayvanın buluştuğu bu lezzetli tarifin hem besleyici değeri yüksek hem de kış aylarında sofralarımızı renklendirecek bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Özellikle kerevizin kararmasını önlemek için limon suyu kullanılması çok pratik bir yöntem. Sizce de bu yemek, görsel olarak da oldukça dikkat çekici değil mi? Sunum önerileri arasında yoğurt ile servis edilmesi fikri hoşuma gitti. Hem lezzeti arttırır hem de yemeğin görünümünü zenginleştirir. Sizce hangi yan lezzetlerle bir arada sunulması daha iyi olur?
Ayvalı kereviz yemeğini hiç denediniz mi? Kereviz ve ayvanın buluştuğu bu lezzetli tarifin hem besleyici değeri yüksek hem de kış aylarında sofralarımızı renklendirecek bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Özellikle kerevizin kararmasını önlemek için limon suyu kullanılması çok pratik bir yöntem. Sizce de bu yemek, görsel olarak da oldukça dikkat çekici değil mi? Sunum önerileri arasında yoğurt ile servis edilmesi fikri hoşuma gitti. Hem lezzeti arttırır hem de yemeğin görünümünü zenginleştirir. Sizce hangi yan lezzetlerle bir arada sunulması daha iyi olur?
Cevap yaz