Kereviz saplı mercimek çorbasını yapmayı düşündüğümde, tarifin hem pratik hem de besleyici olduğuna dair yazılanları görünce gerçekten heyecanlandım. Özellikle mercimeğin yüksek protein ve lif içeriği ile kerevizin sağlık faydaları beni cezbetti. Acaba bu çorbayı yaparken sebzeleri doğramak zor mu? Ayrıca, çorbanın pürüzsüz hale gelmesi için blender kullanmak iyi bir fikir mi, yoksa başka bir yöntem denemek mi daha iyi olur? Deneyenler, çorbanın lezzetini nasıl buldu?
Kereviz saplı mercimek çorbasını yapmayı düşündüğümde, tarifin hem pratik hem de besleyici olduğuna dair yazılanları görünce gerçekten heyecanlandım. Özellikle mercimeğin yüksek protein ve lif içeriği ile kerevizin sağlık faydaları beni cezbetti. Acaba bu çorbayı yaparken sebzeleri doğramak zor mu? Ayrıca, çorbanın pürüzsüz hale gelmesi için blender kullanmak iyi bir fikir mi, yoksa başka bir yöntem denemek mi daha iyi olur? Deneyenler, çorbanın lezzetini nasıl buldu?
Cevap yaz