Kereviz kavurma yapmayı düşünüyorum ama bazı detaylar beni düşündürüyor. Kerevizlerin taze ve sağlam olması gerektiği belirtilmiş, peki taze kereviz nasıl anlaşılır? Ayrıca, kavurma sırasında sebzelerin kararmaması için limon suyu kullanmam gerektiği söyleniyor. Limon suyu eklemenin başka bir faydası var mı? PiĢirme süresi de çok önemliymiş, ama bu süreyi nasıl ayarlayabilirim? Kerevizlerin yeterince yumuşamasını sağlamak için ne kadar süre pişirmeliyim? Son olarak, servis ederken taze maydanoz eklemek gerçekten lezzeti artırır mı? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Kereviz kavurma yapmayı düşünüyorum ama bazı detaylar beni düşündürüyor. Kerevizlerin taze ve sağlam olması gerektiği belirtilmiş, peki taze kereviz nasıl anlaşılır? Ayrıca, kavurma sırasında sebzelerin kararmaması için limon suyu kullanmam gerektiği söyleniyor. Limon suyu eklemenin başka bir faydası var mı? PiĢirme süresi de çok önemliymiş, ama bu süreyi nasıl ayarlayabilirim? Kerevizlerin yeterince yumuşamasını sağlamak için ne kadar süre pişirmeliyim? Son olarak, servis ederken taze maydanoz eklemek gerçekten lezzeti artırır mı? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz