Dondurulmuş kereviz hazırlama ve pişirme sürecinde dikkat edilmesi gereken adımlar gerçekten çok önemli. Özellikle blanşlama işlemi, besin değerinin korunması açısından kritik bir aşama. Sizce blanşlamadan sonra soğuk suya almak ne kadar etkili oluyor? Ayrıca, dondurulmuş kereviz kullanarak yaptığınız tariflerde en çok hangi yöntemleri tercih ediyorsunuz? Fırında pişirme gibi alternatifler denediniz mi?
Dondurulmuş kereviz hazırlama ve pişirme sürecinde dikkat edilmesi gereken adımlar gerçekten çok önemli. Özellikle blanşlama işlemi, besin değerinin korunması açısından kritik bir aşama. Sizce blanşlamadan sonra soğuk suya almak ne kadar etkili oluyor? Ayrıca, dondurulmuş kereviz kullanarak yaptığınız tariflerde en çok hangi yöntemleri tercih ediyorsunuz? Fırında pişirme gibi alternatifler denediniz mi?
Cevap yaz